Feministiskt initiativs partiledare Gudrun Schyman åker i augusti ut till över 60 orter på KLART VI KAN-turné! 8-10 augusti är hon i Västernorrland och där följer visartist Tina Wilhelmsson med.

Den 9 augusti kl 17:00 kommer vi till Pipeline i Sundsvall.
Varmt välkomna att träffa Gudrun Schyman, Feministiskt initiativ Sundsvall och mingla med andra sundsvallsbor!

Att bygga ett samhälle som präglas av jämställdhet och frihet från alla former av diskriminering handlar om demokrati. Demokrati betyder vi. Tillsammans. En levande demokrati är under ständig förändring där makten hela tiden utmanas av människor som organiserar sig för att föra in kunskaper och erfarenheter och vidga perspektiven för att alla ska få sina rättigheter tillgodosedda.

Feministiskt initiativ är en del av denna demokratiska process. Vi visar hur hierarkiska och patriarkala strukturer står i vägen för att alla människor ska värderas lika. Precis som andra demokratirörelser som utmanar makten och arbetar för förändring, möter vi motstånd. Men vi vet att förändring är möjlig.

Vi har kärleken som drivkraft och vi gör det tillsammans. #Klartvikan#taplats i maktens rum!

Tina Wilhelmsson använder visor och ett engagerande scenspråk som medel för att skapa ett mer jämlikt samhälle. Med allvar, humor och ironi speglar hon träffsäkert vår samtid. Tina är en uppskattad och flitigt anlitad artist och gör flera hundra spelningar per år i offentliga sammanhang.

Tina har bland annat spelat på Radioscenen hos Sveriges Radio och på Historiska museet i Stockholm, Norrbottensteatern, Göteborgs konserthus och på många vis- och pridefestivaler runt om i landet.

Tina har en magisterexamen i politik (PolMag) från Lunds universitet och har fått Västerås stads kulturstipendium, Qvinnouniversitetets utmärkelse och Socialdemokraterna Ånges kulturstipendium.

Rain – M. Barchéus kommer skapa stämning och landskap med små medel. Både gitarr och bas hanteras med säkert handlag – musiken blir som ett stilla sommarregn.

close